Nascholing Basic Life Support

Algemene informatie
Met het certificaat Basic Life Support (BLS) van de European Resuscitation Council  weet u hoe u een volwassene met een circulatiestoornis (hartstilstand) op de best mogelijke manier kunt helpen. Het certificaat BLS is 2 jaar geldig. Om voor her certificering in aanmerking te komen dient u nascholing te volgen. Tijdens de nascholing gaat u samen met andere cursisten en de instructeur de geleerde stof bij de opleiding herhalen.

Nascholing
De KNV EHBO afdeling Baarn geeft het cursusjaar 2023 geen nascholing Basic Life Support conform de richtlijnen van de European Resuscitation Council. Dit omdat in het cursusjaar 2023 wordt gestart met de eerste opleidingen voor het certificaat BLS.

De nascholing bestaat uit 1 dagdeel van 09:00 tot 13:00 uur.

Data cursusjaar 2023
Niet van toepassing

Kosten
De kosten voor het lidmaatschap / nascholing Basic Life Support bedragen € 35,- per jaar.
Dit is inclusief  koffie / thee tijdens de les en de kosten voor her certificering.

Informeert u ook eens bij uw zorgverzekeraar. In sommige gevallen betaalt uw zorgverzekeraar mee aan de kosten voor de nascholing.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de nascholing Basic Life Support 2023 bij de KNV EHBO afdeling Baarn? Meld u zich dan nu aan via het inschrijfformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.