Eerste Hulp bij Evenementen

Regelmatig wordt de vereniging door kleine en grote evenementen gevraagd voor aanwezigheid van gediplomeerde EHBO’ers tijdens het evenement. Deze vrijwilligers vormen dan een eerste opvang van gewonde bezoekers en/of deelnemers aan evenementen. Te denken valt aan onder andere sportevenementen, markten en festivals. Eigenlijk overal waar een EHBO’er de organisatie een stukje zorg uit de handen kan nemen. De vrijwilligers zijn in het bezit van het Oranje Kruis diploma Eerste Hulpverlener en in staat om zelfstandige EHBO post op te zetten. Zij zijn voorzien van een EHBO tas met daarin een vulling conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. Op verzoek kan tevens een AED, portofoons en een tent voor de inrichting van een EHBO post worden meegenomen.

Kosten
De vereniging heeft verschillende kosten, waardoor we niet ontkomen aan het rekenen van kosten voor de inzet van onze vrijwilligers. Hiervoor zullen wij u een factuur sturen voor de geleverde diensten.

  • EHBO’er per uur € 12,50
  • EHBO’er met mountainbike per uur € 5,00 extra
  • Portofoons per dagdeel (max. 4 uur) € 12,50
  • EHBO post (tent) per dagdeel (max. 4 uur) € 25,00

Verzoek tot hulpverlening
Onze dienstverlening beperkt zich in hoofdzaak tot de gemeente Baarn. In uitzonderingsgevallen kan daarvan worden afgeweken. In verband met de beschikbaarheid van de hulpverleners is een tijdige aanvraag noodzakelijk. Het minimaal aantal EHBO’ers bij een evenement is bij onze vereniging 2.

Wilt u een aanvraag doen voor EHBO bij uw evenementen door de KNV EHBO afdeling Baarn? Doe dan nu een aanvraag via het aanvraagformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.