Nascholing Wandelletsel

Algemene informatie
Met het certificaat Eerste Hulp bij Wandelletsel (EHW) kunt u assisteren bij wandelevenementen en voor eerstehulpverleners, die als wandelaars meer willen weten over de specifieke ongevallen die voorkomen bij deze groep. Het certificaat Eerste Hulp bij Wandelletsel is 2 jaar geldig. Om voor her certificering in aanmerking te komen dient u nascholing te volgen. Tijdens de nascholing gaat u samen met andere cursisten en de instructeur de geleerde stof bij de opleiding herhalen en krijgt u meer achtergrond informatie.

Nascholing
De KNV EHBO afdeling Baarn geeft het cursusjaar 2020 weer nascholing voor het certificaat Eerste Hulp bij Wandelletsel conform de richtlijnen van het Oranje Kruis.

De nascholing bestaat uit 1 avond en wordt gegeven in ons lokaal aan de Berkenweg 43 A te Baarn. De nascholing wordt gegeven op maandagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Kosten

De kosten voor de nascholing bedragen € 20,-voor niet-leden van de KNV EHBO afdeling Baarn.
De kosten voor de nascholing is voor leden van de KNV EHBO afdeling Baarn kosteloos.
Dit is inclusief lesmateriaal, koffie / thee tijdens de les en de examenkosten.

Informeert u ook eens bij uw zorgverzekeraar. In sommige gevallen betaalt uw zorgverzekeraar mee aan de kosten voor een EHBO opleiding.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de nascholing Eerste Hulp Aan Kinderen bij de KNV EHBO afdeling Baarn? Meld u zich dan nu aan via het inschrijfformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.