Nascholing Eerste Hulp Aan Kinderen

Algemene informatie
Met het certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen van Het Oranje Kruis bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp aan zuigelingen en kinderen te verlenen. Het certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen is 2 jaar geldig. Om voor her certificering in aanmerking te komen dient u nascholing te volgen. Tijdens de nascholing gaat u samen met andere cursisten en de instructeur de geleerde stof bij de opleiding herhalen en krijgt u meer achtergrond informatie.

Nascholing
De KNV EHBO afdeling Baarn geeft het cursusjaar 2017 / 2018 weer nascholing voor het certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen conform de richtlijnen van het Oranje Kruis.

De nascholing bestaat uit 1 avond en wordt gegeven in ons lokaal aan de Berkenweg 43 A te Baarn. De nascholing wordt gegeven op maandagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Data cursusjaar 2017 / 2018
Nascholing voor het certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen vindt plaats op:
Maandag 22 januari

Kosten
De kosten voor het lidmaatschap / nascholing Eerste Hulp Aan Kinderen bedragen € 15,- per jaar.
Dit is inclusief  koffie / thee tijdens de les en de kosten voor her certificering.

Informeert u ook eens bij uw zorgverzekeraar. In sommige gevallen betaalt uw zorgverzekeraar mee aan de kosten voor de nascholing.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de nascholing Eerste Hulp Aan Kinderen bij de KNV EHBO afdeling Baarn? Meld u zich dan nu aan via het inschrijfformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.