Nascholing Basic Life Support

Algemene informatie
Met het certificaat Basic Life Support (BLS) van de European Resuscitation Council  weet u hoe u een volwassene met een circulatiestoornis (hartstilstand) op de best mogelijke manier kunt helpen. Het certificaat BLS is 2 jaar geldig. Om voor her certificering in aanmerking te komen dient u nascholing te volgen. Tijdens de nascholing gaat u samen met andere cursisten en de instructeur de geleerde stof bij de opleiding herhalen.

Nascholing
De KNV EHBO afdeling Baarn geeft het cursusjaar 2017 / 2018 geen nascholing Basic Life Support conform de richtlijnen van de European Resuscitation Council. Dit omdat in het cursusjaar 2017 / 2018 wordt gestart met de eerste opleidingen voor het certificaat BLS.

De nascholing bestaat uit 1 dagdeel van 09:00 tot 13:00 uur.

Data cursusjaar 2017 / 2018
Niet van toepassing

Kosten
De kosten voor het lidmaatschap / nascholing Basic Life Support bedragen € 20,- per jaar.
Dit is inclusief  koffie / thee tijdens de les en de kosten voor her certificering.

Informeert u ook eens bij uw zorgverzekeraar. In sommige gevallen betaalt uw zorgverzekeraar mee aan de kosten voor de nascholing.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de nascholing Basic Life Support 2018 / 2019 bij de KNV EHBO afdeling Baarn? Meld u zich dan nu aan via het inschrijfformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.