HartslagNu – Aanmelden

Heeft u zelf of voor uw beroep of studie leren reanimeren? Meld u dan aan als burgerhulpverlener en krijg een oproep bij een hartstilstand in Baarn.

Wie kan burgerhulpverlener worden?
Als burgerhulpverlener moet je natuurlijk kunnen reanimeren. Het maakt niet uit of je dit privé of voor je werk of studie hebt geleerd. Wel is het een voorwaarde dat je 18 jaar of ouder bent én de afgelopen 2 jaar een van deze trainingen hebt gevolgd:

  • een basiscursus reanimatie of een herhalingsles
  • een reanimatietraining gehad als bedrijfshulpverlener of EHBO-er
  • een reanimatietraining voor je beroep of studie (bijvoorbeeld als arts, brandweer, of politie)

Twijfel niet en gebruik deze vaardigheid om levens te redden in jouw buurt! Heeft u geen reanimatietraining gehad, maar wilt u wel graag een bijdrage leveren, meld u zich dan nu aan voor een reanimatiecursus of EHBO-opleiding bij de KNV EHBO afd. Baarn.

Aanmelden als burgerhulpverlener bij Hartslagnu
U kunt zich aanmelden bij Hartslagnu middels de volgende link: https://hartslagnusystem.nl/registreer/

Aanmelden van uw AED
Bij een hartstilstand is snelle inzet van een AED van levensbelang. Heeft u als particulier of bedrijf een AED? Registreer deze dan bij Hartslagnu via: https://hartslagnusystem.nl/registreer/.

Heeft u vragen?
Heeft u nog vragen naar aanleiding van de informatie op onze website. Stuurt u dan een e-mail naar info@ehbobaarn.nl. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoord.